Verleid je klanten met professionele productteksten

Wil je meer leren over zoekmachineoptimalisatie of wil je gewoon hoger in de zoekresultaten komen te staan? Dan zit je hier goed! Bij Blauwe Ogen bieden we een breed scala aan SEO trainingen aan die je helpen jouw website te optimaliseren en meer organisch verkeer te genereren. Onze trainingen worden gegeven door ervaren SEO-experts en zijn praktisch en hands-on. We bieden persoonlijke en op maat gemaakte trainingen, zodat we een optimale leerervaring kunnen garanderen.

myriam-jessier-VHXiGXxwOQ4-unsplash

Leer hoe je jouw website kunt optimaliseren

Als je jouw website wilt optimaliseren voor zoekmachines, dan zijn onze SEO trainingen perfect voor jou. Tijdens onze trainingen leer je de basisprincipes van SEO, hoe je zoekwoordenonderzoek uitvoert, hoe je effectieve SEO-vriendelijke content schrijft en hoe je jouw technische SEO verbetert. Tijdens de trainingen ontvang je alle handvatten die je nodig hebt om jouw concurrenten te verslaan in de zoekmachines. Ook leer je hoe je jouw lokale SEO optimaliseert, zodat je ook bij je lokale klanten als beste uit de bus komt.

Waarom kiezen voor SEO trainingen bij Blauwe Ogen?

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in zoekmachines en mogen ons dus inmiddels experts noemen. Onze trainingen worden gegeven door ervaren SEO-experts die u de beste praktijken en technieken leren. We bieden persoonlijke en op maat gemaakte trainingen die zijn afgestemd op uw niveau en behoeften. Onze trainingen zijn praktisch en hands-on, zodat u direct aan de slag kunt met het optimaliseren van uw website.

De voordelen van een SEO training

Onze SEO training biedt tal van voordelen, zoals:

  • Het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, wat leidt tot meer organisch verkeer en hogere rankings in de zoekresultaten
  • Het verslaan van jouw concurrenten met SEO
  • Het optimaliseren van jouw lokale SEO
  • Kostenbesparingen op advertenties door het genereren van organisch verkeer
  • Mogelijkheid om jouw website zelf te blijven optimaliseren en duurzame groei van jouw online aanwezigheid te bereiken

Onze SEO trainingen

Bij Blauwe Ogen bieden we een breed scala aan SEO trainingen aan, waaronder de basistraining SEO, geavanceerde SEO training, content marketing training, technische SEO training, lokale SEO training, concurrentie analyse training en SEO analyse en rapportage training. Onze trainingen zijn praktisch en hands-on en worden gegeven door een ervaren SEO-expert. We bieden persoonlijke en op maat gemaakte trainingen die zijn afgestemd op jouw niveau en behoeften.

Ook meer leren over SEO? Vraag nu een offerte aan voor jouw SEO training

Ben je geïnteresseerd in onze SEO trainingen? Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zijn jouw SEO-expert gedurende de training, maar ook daarna. Met onze trainingen kun je zelf jouw website blijven optimaliseren, wat resulteert in een duurzame groei van jouw online aanwezigheid.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact op!

Veelgestelde vragen

Ja, onze basistrainingen richten zich op de basisprincipes van SEO en zijn perfect voor mensen zonder enige kennis van zoekmachineoptimalisatie.

Onze praktische en hands-on SEO trainingen worden gegeven door ervaren SEO-experts. We gebruiken ook praktijkvoorbeelden en case studies om de theorie te illustreren.

Het genereren van meer organisch verkeer, het verslaan van jouw concurrenten en het optimaliseren van jouw lokale SEO zijn enkele voordelen die onze SEO trainingen bieden.

We bieden verschillende soorten SEO trainingen aan die verschillen in niveau en focus, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en doelen.

Ja, we bieden op maat gemaakte SEO trainingen aan die zijn afgestemd op jouw niveau en behoeften. We kunnen ook trainingen geven op jouw eigen locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.