SEO website migraties: behoud je organische verkeer en verbeter je online zichtbaarheid

Sta je op het punt om je website te migreren en vraag je je af hoe je je huidige SEO-resultaten kunt behouden? Ben je op zoek naar ervaren professionals die je hierbij kunnen helpen? Zoek niet verder! Bij Blauwe Ogen hebben we hier veel ervaring mee en staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

myriam-jessier-VHXiGXxwOQ4-unsplash

Wat zijn SEO website migraties?

Een SEO website migratie is een proces waarbij een website wordt overgezet naar een nieuw domein, platform, of aanzienlijke wijzigingen ondergaat in de site-architectuur. Deze veranderingen kunnen van invloed zijn op de zichtbaarheid van je website in zoekmachines en het organisch verkeer dat je ontvangt. Het doel van een SEO website migratie is om deze veranderingen zo naadloos mogelijk te laten verlopen, zodat de website zijn ranglijstposities en organisch verkeer behoudt of zelfs verbetert.

Wanneer is een SEO website migratie nodig?

Er zijn verschillende situaties waarin een SEO website migratie noodzakelijk is:

  1. Veranderen van domein: Wanneer je besluit om je website naar een nieuw domein te verplaatsen, bijvoorbeeld door een bedrijfsovername, rebranding of de wens om een kortere en pakkendere domeinnaam te gebruiken.
  2. Overstappen naar een ander platform: Als je besluit over te stappen naar een ander contentmanagementsysteem (CMS) of e-commerceplatform, kan dit gevolgen hebben voor de URL-structuur, inhoud en technische aspecten van je website.
  3. Herstructureren van de site-architectuur: Wanneer je de navigatie, URL-structuur of categorisatie van je website ingrijpend wijzigt, kan dit van invloed zijn op de manier waarop zoekmachines je website indexeren en rangschikken.
  4. Website samenvoegen of opsplitsen: Als je meerdere websites wilt samenvoegen tot één of juist een bestaande website wilt opsplitsen in meerdere, kleinere sites, kan dit gevolgen hebben voor het organische verkeer en de ranglijstposities van de betrokken websites.

In al deze situaties is een zorgvuldig uitgevoerde SEO website migratie essentieel om ervoor te zorgen dat de wijzigingen geen negatieve impact hebben op de prestaties van je website in zoekmachines en je organische verkeer niet in gevaar komt.

Waarom kiezen voor Blauwe Ogen voor jouw SEO Website Migratie?

Meer dan 15 jaar ervaring in SEO

Met meer dan 15 jaar ervaring in zoekmachineoptimalisatie hebben we de expertise om je website migratie succesvol en efficiënt uit te voeren. We zijn altijd op de hoogte van de laatste SEO-trends en -technieken, zodat we je de beste service kunnen bieden.

Team van 6 deskundige medewerkers

Ons team van 6 SEO-experts werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat elke SEO website migratie volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd. Onze medewerkers hebben elk hun eigen specialisatie, waardoor we een breed scala aan diensten en vaardigheden kunnen aanbieden om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Focus op langetermijnsucces en duurzame resultaten

Bij Blauwe Ogen streven we ernaar om je niet alleen te helpen tijdens de migratie, maar ook om je website op de lange termijn te laten groeien en slagen. We richten ons op duurzame resultaten en werken nauw samen met jou om een strategie te ontwikkelen die aansluit bij je bedrijfsdoelen en -visie.

Aangepaste oplossingen voor elke klant

We begrijpen dat elke website uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing bestaat voor SEO website migraties. Daarom bieden we aangepaste oplossingen die speciaal zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften en doelen van jouw website te voldoen.

Uitstekende communicatie

Bij Blauwe Ogen staat klanttevredenheid voorop. We hechten veel waarde aan open en eerlijke communicatie, en werken nauw samen met jou gedurende het hele migratieproces. Ons team is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, updates te geven en eventuele zorgen die je hebt te bespreken.

Door te kiezen voor Blauwe Ogen voor jouw SEO website migratie, profiteer je van onze jarenlange ervaring, deskundige medewerkers en toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten. We zorgen ervoor dat je website zijn organische verkeer en ranglijstposities behoudt tijdens het migratieproces en helpen je om verder te groeien en slagen in het digitale landschap.

Begin vandaag nog met het verbeteren van jouw online prestaties en neem contact op.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op!

Veelgestelde vragen

De duur van een SEO website migratie varieert en hangt af van de websitegrootte en complexiteit; gemiddeld duurt het proces tussen 4 en 12 weken.

Kosten voor een SEO website migratie zijn afhankelijk van het project; neem contact op voor een persoonlijke offerte op maat.

Blauwe Ogen houdt je op de hoogte met duidelijke rapportages en open communicatie gedurende het hele migratieproces.

Ja, Blauwe Ogen streeft ernaar om je huidige SEO-ranglijstposities en organisch verkeer te behouden of zelfs te verbeteren tijdens de migratie.

Na de migratie bieden we voortdurende ondersteuning, monitoring en optimalisatie van je website.